Kogelpolijsten

Het kogelpolijsten is een mechanische bewerking om aluminium of R.V.S. glanzend te krijgen. Het kogelpolijsten gebeurt in een machine gevuld met R.V.S. kogels en satellieten. Tijdens het polijsten wordt gebruik gemaakt van water en een speciale compound.

Naast het glans effect van het polijsten krijgen onderdelen ook een hogere weerstand tegen corrosie. Het oppervlak wordt dichter en harder.

Door een voorbehandeling in een chemisch bad kan men de lasverkleuring van RVS of oxidehuiden na een warmtebehandeling verwijderen. Ook is het mogelijk om onderdelen eerst te stralen in de glasparelcabine, hiermee kunnen uw producten weer als nieuw worden.

B.Z.S. Kogelpolijsten voert de bewerking uit als loondienst voor particulier of bedrijf. B.Z.S. Kogelpolijsten is gespecialiseerd in kleinere onderdelen zowel in grote als kleine series, ook een enkel stuk is mogelijk.
Voor een prijs aanvraag kunt u een tekening of foto van het te bewerken onderdeel sturen. Wij zullen u dan een prijsindicatie toe sturen.

Voor meer informatie zie de website van BZS Kogelpolijsten


Deel deze pagina
Facebooktwitter